Nye indlæg

 
BLOGGEN LUKKER D. 19. FEBRUAR 2019
Jeg har måttet erkende, at der, med mit eget voksende forfatterskab, er for lidt tid til at føre bloggen, og derfor lukker den.
Jeg vil forsøge at omtale de resterende anmeldereksemplarer, jeg har stående på hylderne, men jeg vil gøre det på facebooksiden (som også hedder @fedlyrikogsmalprosa)
Tak til jer, som har fulgt min bogblog!
Unna
 
 
 

Michael Robak: Øm, Politikens Forlag, 2017, Anmeldereksemplar

12-09-2017
Det er jo ellers ikke fordi, der mangler fortællinger om mænd i midtvejskrise. Travle mænd, som pludselig dejser om på jobbet, fordi de har glemt at vægte andre ting i tilværelsen, end at forsøge at følge med de fremadstormende unge konkurrenter om jobbene, magten og kvinderne.
 
Men jeg er altså alligevel ret vild med David Bramsen, hovedpersonen. Han skal helt derud, hvor 'Winter is coming" og sneen lukker grusvejene omkring huset, før han begynder at live lidt op igen. Men han beskrives med kærlighed og humor.
 
Som næsten-50-årig kvinde kender jeg godt den fodslæbende, lettere flæbende mand, som Robak beskriver, og jeg kender også hans kvindelige modstykke i mig selv.
 
Læs den, hvis du har lyst til at grine lidt af og med din egen generation, før du beslutter dig for at komme videre med livet

Kategori: Bred boghylde

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
 
Unna Hvid
Unna Hvid