Nye indlæg

 
BLOGGEN LUKKER D. 19. FEBRUAR 2019
Jeg har måttet erkende, at der, med mit eget voksende forfatterskab, er for lidt tid til at føre bloggen, og derfor lukker den.
Jeg vil forsøge at omtale de resterende anmeldereksemplarer, jeg har stående på hylderne, men jeg vil gøre det på facebooksiden (som også hedder @fedlyrikogsmalprosa)
Tak til jer, som har fulgt min bogblog!
Unna
 
 
 

Johanna Basford: Ivy og blæksommerfuglen. Et magisk eventyr, du kan farvelægge, Politikens Forlag, 2017, Anmeldereksemplar

Skrevet af Unna Hvid
04-10-2017
 
Da jeg så denne voksen-malebog hos forlaget, tænkte jeg, at her var min chance for at få prøvet, om det stadigvæk er sjovt at male i malebøger, når man lige er blevet 50. Det er det. Min aften forsvandt med det i går, mens jeg hørte radio og koncentrerede mig om at male indenfor stregerne. Resultaterne af aftenens møje kan du se nedenfor i opslaget

Denne er den nye malebog fra Johanna Basford, som åbenbart har mange hengivne fans. I modsætning til den Mandela-malebog, jeg gav min svigersøn i julegave sidste år, så har den også tekst, et eventyr om pigen Ivy, der går gennem en hemmelig dør og kommer ud på eventyr i sin jagt på en smuk sommerfugl.
 
Jeg tænker mig, at mit barnebarn vil synes, at det er sjovt at få læst højt af en malebog, som bedstemor har malet, når hun bliver lidt større (det er nok også cirka så lang tid, det vil tage mig at male bogen færdig).

Tegningerne er håndtegnede og detaljerede, meget engelske i deres motiver af blomster, sommerfugle, tingen-tangel, tepotter og enkelte drager, da de jo illustrerer et eventyr. Det tager længere tid at farvelægge, end man skulle tro, og du bliver mere bidt af det, end du regnede med.

Udkommer 10. oktober 2017
 
Mit forsøg med malebogen I
Mit forsøg med malebogen II

Kategori: Bred boghylde

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
 
Unna Hvid
Unna Hvid