Nye indlæg

 
BLOGGEN LUKKER D. 19. FEBRUAR 2019
Jeg har måttet erkende, at der, med mit eget voksende forfatterskab, er for lidt tid til at føre bloggen, og derfor lukker den.
Jeg vil forsøge at omtale de resterende anmeldereksemplarer, jeg har stående på hylderne, men jeg vil gøre det på facebooksiden (som også hedder @fedlyrikogsmalprosa)
Tak til jer, som har fulgt min bogblog!
Unna
 
 
 

Linda Castillo: Tvunget til tavshed, HR. FERDINAND, 2012

Skrevet af Unna Hvid
22-10-2017
 
En krimi, som foregår i Amish-miljøet i Ohio, USA. Det var simpelthen for fristende, da jeg en da så de første fire bind i serien til en god pris på Facebook. Men her i første bind var det nu ikke fordi, man lærte så meget om Amishfolket.

Krimien har Kate Burkholder som hovedperson. Hun forlod Amish, da hun var ung af grunde, som har en del med bogens plot at gøre, så det vil jeg ikke røbe. Plottet holder, krimien er super spændende, og karakteren Kate er rå, sej og moderne, hvilket står lidt i modsætning til hendes Amish-baggrund, men det er en karakter, jeg helt klart godt gider at følge.
 


For kort tid siden så jeg så den sidste nye Kate Burkholder-krimi fra Politikens Forlag, og bad om at få den til anmeldelse. Det viser sig så, at det er bind 8 i serien, og jeg har kun bind 1-4, og mangler stadig at læse 2-3, så det varer nok lige et par måneder, inden jeg når frem til at anmelde den bye bog i serien: ”De ugudelige”.
 
 
Du kan se den her, og da bøgerne sagtens kan læses uafhængigt af hinanden, kan du jo starte der og se, om det er noget for dig. Jeg er i hvert fald blevet bidt af Linda Castilos univers.

Kategori: Bred boghylde

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
 
Unna Hvid
Unna Hvid