Denne bog-blog handler mest om lyrik og smal prosa, for hvor går man ellers hen og svælger i den?

Min definition af 'smal' er ret så bred, f.eks. er alle debutanter i min optik smal litteratur. Men når jeg køber eller modtager bøger, som jeg har tænkt mig at omtale her på bloggen, så kommer lyrikken og den smalle prosa altid foran i køen på læsehylden.
 
En gang imellem omtaler jeg også værker fra den bredere litteratur eller faglitteratur, ligesom jeg også kan finde på at dele en af mine egne tekster
 
Du kan finde mine genrekategorier nederst i venstremenuen
 

WULFFMORGENTHALER KALENDER 2018, POLITIKENS FORLAG, Anmeldereksemplar

Skrevet af Unna Hvid
23-10-2017
 
Jeg har bladret lidt i min, og den er lige så skør, sjov og uundværlig, som den plejer at være :-)
 
Fra pressemeddelelsen:
Nogle ville argumentere: ”Men jeg har jo allerede en smarttelefon med kalender i, og den kan også ligge på bordet.” Det kan du da godt have ret i, men ville du pakke din telefon ind og give som mandelgave til din nevø? Der kan du bare se.

OM FORFATTERNE

Mikael Wulff (f. 1972) er dansk komiker og forfatter. Han startede sin karriere som stand-up komiker, og blev for alvor kendt for tv-serien om den fascistiske flodhest ”Dolph”.

Anders Morgenthaler (f. 1972) er dansk tegner, forfatter og filminstruktør. Han er uddannet fra designskolen i Kolding samt Filmskolen i København.

Sammen ejer Michael Wulff og Anders Morgenthaler comedysitet www.HeltNormalt.dk. Makkerparret har udgivet flere humoristiske bøger sammen, herunder Kama Sutra, Studiehåndbogen og flere stribesamlinger.

Kategori: Rodekassen

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
 
Unna Hvid
Unna Hvid