Denne bog-blog handler mest om lyrik og smal prosa, for hvor går man ellers hen og svælger i den?

Min definition af 'smal' er ret så bred, f.eks. er alle debutanter i min optik smal litteratur. Men når jeg køber eller modtager bøger, som jeg har tænkt mig at omtale her på bloggen, så kommer lyrikken og den smalle prosa altid foran i køen på læsehylden.
 
En gang imellem omtaler jeg også værker fra den bredere litteratur eller faglitteratur, ligesom jeg også kan finde på at dele en af mine egne tekster
 
Du kan finde mine genrekategorier nederst i venstremenuen
 

Min notesbog, Politikens Forlag, 7. november 2017, Anmeldereksemplar

Skrevet af Unna Hvid
12-11-2017
 
Jeg har fået lov til at prøve denne notesbog. I bogens egen forklaring til, hvordan den kan bruges, anbefales det, at man har den med sig alle vegne. Det synes jeg nu nok, at den er for stor og tung til, men jeg vil have den liggende på mit skrivebord fra januar måned, og så vil jeg se, om jeg kan huske at skrive i den. Jeg har lidt en fetich for notesbøger, så chancerne er gode, men det afhænger jo af, om jeg oplever, at der er plads nok i den til det, jeg gerne vil skrive i en kalender.
 
 
Fin og lækker kvalitet er det i hvert fald, og rart med nogle fortrykte ting, hvis man ikke har mod på at kaste sig ud i den type bullet journal, hvor der kun er prikker, og du selv skal tegne alting.
 
 
Forlagets beskrivelse:
’Bullet Journals’ er en nyere trend, som dyrker den gode, gamle kalenderform. Et personligt kreativt værktøj, hvor ideer, oplevelser, tanker, planer og mål kan nedfældes på bedste DIY-maner. Bullet Journal hedder det, fordi man opstiller sine notater og tegninger som bulletpoints – altså i punktopstilling i alverdens afskygninger, former og farver.

’Min notesbog’ er en dansk udgave, der giver mulighed for at få overblik og struktur på hverdagen. Bogen er en blanding af en kalender, dagbog, to-do-liste – som man normalt kradser ned på en lap papir – og scrapbog med mindeværdige begivenheder.

Man skaber selv sin egen notesbog, og man kan fylde lige så meget i den, som man har lyst til. Der er mulighed for at gå i detaljer med oversigter over kost, søvn eller træning. Og man kan lave to-do-lister over, hvad man skal nå at gøre i morgen, i nær fremtid eller på længere sigt. Der er også plads til at skrive tanker om livet og ønsker og mål for fremtiden ned. Bogen er lavet med et fint, personligt layout, der levner plads til, at man selv sætter sit helt eget præg på den og skaber lige den notesbog, der passer til en selv. Og så man helt sikkert får lyst til at gemme bogen som et godt minde.
 

Kategori: Rodekassen

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
 
Unna Hvid
Unna Hvid