Denne bog-blog handler mest om lyrik og smal prosa, for hvor går man ellers hen og svælger i den?

Min definition af 'smal' er ret så bred, f.eks. er alle debutanter i min optik smal litteratur. Men når jeg køber eller modtager bøger, som jeg har tænkt mig at omtale her på bloggen, så kommer lyrikken og den smalle prosa altid foran i køen på læsehylden.
 
En gang imellem omtaler jeg også værker fra den bredere litteratur eller faglitteratur, ligesom jeg også kan finde på at dele en af mine egne tekster
 
Du kan finde mine genrekategorier nederst i venstremenuen
 

Lisbeth Wulff: Du forstår ikke din egen mor. 20 telefonsamtaler m.m., Politiken, 2017, Anmeldereksemplar

Skrevet af Unna Hvid
06-12-2017
 
Det er sjovt, meget sjovt endda. Men det er samtidig også alvorligt nok til at vække den der lille følelse, du ved, når mor ringer… Du ved, ”skyld med skyld på”! Og hvis du ikke kender dén reference fra 1998, så tjek den på YouTube.

Det her er en god gaveide til kvinder, der har mødre (!)
 
Forlagets beskrivelse:
Med afsæt i telefonsamtalerne fra Rytteriet mellem Trine og mor fortæller Lisbeth Wulff en rammende historie om det at være nogens mor, nogens datter, om de drømme vi har for os selv og hinanden, og hvor galt det kan gå, når man bare ikke forstår sin egen mor.

OM FORFATTEREN

LISBETH WULFF er skuespiller og manuskriptforfatter. Hun er kendt fra Borgen, satireserien I hegnet og som serieskaber og skuespiller i Mens vi presser citronen. Hun har skrevet alle dialoger mellem Trine og mor i Rytteriet på DR2, og lagde selv stemme til Trine.

Kategori: Rodekassen

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
 
Unna Hvid
Unna Hvid