Denne bog-blog handler mest om lyrik og smal prosa, for hvor går man ellers hen og svælger i den?

Min definition af 'smal' er ret så bred, f.eks. er alle debutanter i min optik smal litteratur. Men når jeg køber eller modtager bøger, som jeg har tænkt mig at omtale her på bloggen, så kommer lyrikken og den smalle prosa altid foran i køen på læsehylden.
 
En gang imellem omtaler jeg også værker fra den bredere litteratur eller faglitteratur, ligesom jeg også kan finde på at dele en af mine egne tekster
 
Du kan finde mine genrekategorier nederst i venstremenuen
 

Arne Dahl: Skyggezone og Arne Dahl: Indland, Modtryk, 2016 og 2017. Anmeldereksemplarer

Skrevet af Unna Hvid
09-01-2018
 
Arne Dahl – det er ham med serien om A-gruppen (Misterioso, Ondt Blod osv.). Jeg elskede den serie! Har såmænd også set filmatiseringerne flere gange, fordi jeg aldrig lige kan huske, hvilke jeg nu allerede har set.

Dette er så bind 1 og 2 af en ny serie, som Arne Dahl er begyndt på med Sam Berger og Molly Blom. I første bog, Skyggezone, arbejder Berger for kriminalpolitiet og Blom deep, deep undercover for Säpo. Jeg røber vist ikke for meget ved at sige, at i begyndelsen af Indland, altså bog to, er begge fyrede og på flugt. Men derfor kan man jo godt løse opgaver for politiet i dybeste hemmelighed, ikke?

Jeg vil ikke røbe for meget af handlingen i de to bøger, for det er plot som snyder og ingenting er, som man tror, det er, før det alligevel…og så videre. Men der er naturligvis sure chefer og folk der dør som fluer omkring heltene, så alting er, som det skal være.
 
Kvinderollen i makkerparret får tilpas meget plads, hun er ikke bare et ungt, smukt sidekick til den mandlige karakter, og deres fælles dynamik er spændende i bog et og udfoldes i bog to. Det her bliver rigtig godt at følge!

4 store læsehjerter til begge bøger!
 

Kategori: Bred boghylde

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
 
Unna Hvid
Unna Hvid