Denne bog-blog handler mest om lyrik og smal prosa, for hvor går man ellers hen og svælger i den?

Min definition af 'smal' er ret så bred, f.eks. er alle debutanter i min optik smal litteratur. Men når jeg køber eller modtager bøger, som jeg har tænkt mig at omtale her på bloggen, så kommer lyrikken og den smalle prosa altid foran i køen på læsehylden.
 
En gang imellem omtaler jeg også værker fra den bredere litteratur eller faglitteratur, ligesom jeg også kan finde på at dele en af mine egne tekster
 
Du kan finde mine genrekategorier nederst i venstremenuen
 

Kristina Ohlsson: SYNDFLODER, Modtryk, 2017, 429 sider, Anmeldereksemplar

25-05-2018
Kristina Ohlsson Syndfloder
 
Et spændende værk fra en forfatter, som ved, hvad hun skriver om! Ohlsson har arbejdet som sikkerhedspolitisk analytiker ved Rikspolisstyrelsen i STockholm og som conter-terrorism officer i OSCE.
 

En mand bliver fundet død, siddende i sin lænestol foran kaminen med et skudhul i brystet. Han har sin datters vielsesring på fingeren.
En bedemand leder efter sin bror, som er forsvundet. Bedemanden er sikker på, at broren og hans familie ikke er forsvundet frivilligt.
En kvinde kæmper for ikke at miste kontrollen over sit liv, mens hendes mand bliver farligere og farligere. Snart vil det være umuligt for hende at beskytte sig selv og sine børn.
Fredrika Bergman må se i øjnene, at hendes liv er ved at forandre sig for altid, og Alex Recht modtager beskeder fra en anonym brevskriver, der siger han vil genoprette tingenes orden.

SYNDFLODER er en intens kriminalroman, og det er den sjette, selvstændige bog i serien om Fredrika Bergman og Alex Recht. Ohlsson har holdt en pause fra sin faste hovedperson, Fredrika Bergman – en pause som var lang nok til, at hun kom til at savne hende. I SYNDFLODER knyttes trådene fra de tidligere bøger om Fredrika, samtidig med at en ny historie fortælles.

Det er derfor en fordel, men ikke strengt nødvendigt, at man har læst de forudgående spændingsromaner i serien. Bogen kan godt stå alene, men hvis du har det lige som mig, så spurter du jo ud og køber/låner resten af serien alligevel. Det kan i hvert fald godt betale sig!

Bogen er for alle krimielskere
 

Kategori: Bred boghylde

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
 
Unna Hvid
Unna Hvid