Nye indlæg

 
BLOGGEN LUKKER D. 19. FEBRUAR 2019
Jeg har måttet erkende, at der, med mit eget voksende forfatterskab, er for lidt tid til at føre bloggen, og derfor lukker den.
Jeg vil forsøge at omtale de resterende anmeldereksemplarer, jeg har stående på hylderne, men jeg vil gøre det på facebooksiden (som også hedder @fedlyrikogsmalprosa)
Tak til jer, som har fulgt min bogblog!
Unna
 
 
 

Thea fra Tavshedens Børn fortæller 17

Skrevet af Unna Hvid
13-02-2019
Tavshedens Børn
 
Hele mit voksne liv sank sammen rundt om mig, og jeg var en ung naiv pige igen, som blev en del af en hemmelighedsomgærdet bevægelse, som forelskede sig og blev gravid med en mand, som i virkeligheden blot var en forfører. Jeg tudede som en lille pige, og Esther lagde armen om mig og sagde, at jeg var et krigsoffer ligesom krigens mange andre ofre, og at jeg havde gjort, hvad jeg mente var nødvendigt for at overleve. Men måske er det på tide, at du begynder at hele dine krigssår? Det sidste sagde hun kærligt, alt imens hun så frem for sig med rynkede bryn.
Hun havde foreslået mig at skrive om min vej fra frihedskæmper i Danmark til kendt forfatter i Tyskland. Jeg havde set på hende med rædsel i blikket, for så ville alle jo vide… alting. Jeg var ikke klar til det dengang. Det er jeg stadig ikke.
 
Udkommer i morgen

Kategori: Egne tekster

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
 
Unna Hvid
Unna Hvid