Om

Du er nysgerrig på bloggens ejer?
 
Jeg hedder Unna Hvid, er uddannet cand.mag i dansk og historie og arbejder med storytelling både som personlige eventyr for børn, livsfortællinger om voksne og storytelling for virksomheder.
 
 
 
 
Jeg elsker at læse, og kan blive ganske opslugt af en bog. Sidste gang, jeg læste en bog i genren 'american gothic', blev jeg så UHYGGELIGT grebet af den, at den hver nat måtte forvises til at overnatte ude på  altanen på mit hotelværelse. Den var for gyselig at have liggende på natbordet!
 
Jeg har altid været optaget af lyrik, og skriver selv digte, når det lige kommer over mig. Derfor har jeg også sneget en side ind her på bloggen, hvor jeg en gang i mellem offentlig gør et af mine digte
 
Jeg anmelder ikke litteratur, men jeg omtaler den gerne, hvis jeg kan lide den, og jeg giver den også gerne stjerner. Men jeg har brugt rigeligt at mit liv på at forholde mig professionelt til litteratur, så det er ikke bloggens formål.
 
Jeg bor i København og deler min fritid nogenlunde ligeligt mellem læsning, skrivning, hundeluftning og barnebarnsforkælelse.
 
 
Unna Hvid
 
www.dinselvbiografi.dk
www.ditbarnseventyr.dk
www.b2bstorytelling.dk
www.korrektøren.dk
Unna Hvid